Espanjan viikot jatkuvat Viking Linen laivoilla

Viking Linen laivoilla on 1.3 – 30.4.2009 on Luoteis-Espanjan erikoisviikot. Menun on suunnitellut espanjalainen kokki Jesús Ramiron. Pääosaa näyttelevät tyypilliseen espanjalaiseen tapaan oliiviöljyllä ja valkosipulilla maustetut ruot, äyriäiset ja tapakset. Viinivalikoimaa on luonnollisesti myös Castilla y Leónin alueelta.

Laivalla pääsee myös sukeltamaan tapasten maailmaan. Tarjolla on herkkuja ilmakuivatusta ibero-kinkusta aina kastilialaiseen vuohenjuustokakkuun. Laivalla vietetään myös viininmaistajaisia. Viinejä on tarjolla mm. seuraavilta alueilta: Rueda, Ribera del Duero, Bierzo ja Toro. Espanjan viikkoja vietetään Helsinki – Tukholma ja Turku – Tukholma laivoilla. Lisätietoja Espanjan viikoista Viking Linen sivustolta.

Kommentointi [ Trackback | RSS 2.0 ]

  • tero sanoo:

    Tuli käytyä juurikin tuolla syömässä. En ole espanjalaiseen keittiöön niin perehtynyt, mutta minusta taisi tulla fani. Ehkäpä joku päivä suuntaan ihan Espanjaankin tästä innostuneena.

Kommentoi »

(ei julkaista)

Huomioitavaa: Sivuston laadun tarkaamiseksi kommentit ilmestyvät, kun ylläpito on käynyt ne läpi. Kommentin uudelleenlähetys ei ole tarpeen.