Pärnun hotellit Top 5

Hotel Pärnu

Hotel Pärnu

Pärnu on suosittu kesäkaupunki ja hotelli Pärnuun kannattaakin varata ajoissa, varsinkin juuri kesäsesongin aikaan. Erityisen suosittuja ovat kylpylähotellit, joita Pärnussa on paljon. Pärnusta saat aina halvat hotellit. Katso tästä kaikki parhaat Pärnun hotellit ja varaa omasi heti. Katsastimme Pärnun hotellit ja listasimme muutamia hyviä hotelleja Pärnussa.

Hotel Pärnu

Neljän tähden moderni Hotel Pärnu sijaitsee erinomaisella sijainnilla Rüütlin ostoskadun varrella Pärnun keskustassa. Hotellin kaikissa huoneissa on tv, minibaari ja parveke. Hotelli tarjoaa myös ilmaisen Wi-Fi-yhteyden. Hotellissa on lukuisia palveluita rentoutumiseen, kuten kuntosali, sauna ja poreallas. Hotellissa saa myös kauneushoitoja ja hierontoja. Hotellin ravintolasta saa niin virolaisia kuin kansainvälisiäkin ruokia ja buffet-aamiaisen.

Lisätiedot hotellista saat tästä

Spa Estonia Park Building

Spa Estonia park on edullinen kylpylähotelli, joka sijaitsee aivan Pärnun keskustassa kilometrin säteellä Vanhastakaupungista. Kaikissa huoneissa on satelliitti-tv. Hotelli tarjoaa myös asiakkailleen ilmaisen pysäköintimahdollisuuden. Kylpylätiloissa on kauneussalonki, hierontasalonki ja sisäuima-allas, sekä sauna. Hotellissa on myös kuntokeskus. Hotellin ravintolasta saa kansainvälistä ruokaa.

Katso lisätietoja hotellista

Rannahotell

Rannahotell sijaitsee Pärnun upeiden hiekkarantojen tuntumassa ja siitä on lyhyt kävelymatka Pärnun keskustaan. Hotellin palveluihin kuuluu mm. ravintola, josta saa monipuolisesti kansainvälistä ruokaa ja kauneussalonki, jossa on erilaisia kauneudenhoitopalveluita. Hotellin lähellä sijaitsevat Pärnun liike- ja viihdealueet.

Katso lisätietoja täältä

Strand Spa & Conference Hotel

Strand Spa & Conference Hotel sijaitsee kymmenen minuutin matkan päässä sekä Pärnun rannasta että keskustasta. Kaikissa neljän tähden hotellin huoneissa on minibaari, tv ja kahvinkeittovälineet. Hotelli tarjoaa asiakkailleen ilmaisen Wi-Fin, sekä pysäköinnin. Hotellin kylpylän palveluihin kuuluu mm. sauna, poreallas ja laavakivipetejä. Saatavalla on erilaisia hoitoja. Lisäksi hotellilla on myös minigolfrata.

Katso lisätietoja hotellista tästä

Villa Eeden

Kodikas Villa Eeden sijaitsee aivan Pärnun keskustassa. Hotellin asiakkailla on maksuton pysäköinti ja ilmainen Wi-Fi-yhteys. Hotellin Paradiis-ravintolasta saa virolaisia perinneruokia, sekä kansainvälistä ruokaa. Kaikissa huoneissa on tv ja ilmastointi ja hotellin vastaanotto palvelee 24 h. Villa Eeden sijaitsee erityisen lähellä Pärnun museokohteita.

Lisätietoja saat tästä

Katso tästä kaikki Pärnun hotellit ja varaa heti