Pietarin hotellit Top 10

Sokos Hotel Olympia Garden

Sokos Hotel Olympia Garden

Pietariin matkustaessa hotelli on hyvä varata jo ajoissa. Pietarissa on useita eri hintaisia hotelleja lähellä tärkeimpiä nähtävyyksiä ja kulttuurikohteita, sekä hyvien ostopaikkojen äärellä. Katso tästä parhaat hotellit Pietarissa ja varaa mieleisesi heti.

Luksushintaiset hotellit Pietarissa

Solo Sokos Hotel Palace Bridge

Viiden tähden Solo Sokos Hotel Palace Bridge sijaitsee Pietarin keskustassa lyhyen kävelymatkan päässä suositusta Eremitaasi-museosta. Hotellin tilavissa huoneissa on taulu-tv ja hotellin kaikissa tiloissa on tarjolla ilmainen Wi-Fi-yhteys. Hotellissa on oma kylpylä palveluineen ja kaksi kuntokeskusta. Hotellissa on useita ravintoloita, joista saa mm. espanjalaista ruokaa.

Katso lisätietoja tästä

Belmond Grand Hotel Europe

Belmont Grand Hotel on upea viiden tähden hotelli aivan Pietarin keskustassa. Lähellä ovat kaikki tärkeimmät nähtävyydet, kuten Taideaukio, Talvipalatsi ja Amiraliteetti ja ostoskatu Nevski Prospekt. Hotellin palveluita ovat mm. kuntokeskus, solarium, sauna ja hierontapalvelut. Kaikissa huoneissa on käytössä ilmainen Wi-Fi. Hotellissa on peräti 6 ravintolaa ja vastaanotto on auki 24 h.

Katso hotellista lisätietoja

Corinthia Hotel St Petersburg

Viiden tähden Corinthia Hotel St Petersburg sijaitsee Pietarin keskeisellä ostoskadulla Nevski Prospektilla. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, taulu-tv ja ilmainen Wi-Fi-yhteys. Imperial-ravintolassa on mahdollisuus fine dining-ruokailuun ja joka aamu on saatavilla luksusaamiainen buffet-muodossa. Hotellissa on oma kuntokeskus, josta löytyy kuntosali ja solarium.

Lisätietoa saat täältä

Keskitasoiset Pietarin hotellit

Solo Sokos Hotel Vasilievsky

Neljän tähden Solo Sokos Hotel Vasilievsky sijaitsee rauhallisella Vasilin saarella n. 15 minuutin kävelymatkan päässä kuuluisasta Eremitaasi-museosta ja Nevski Prospekt-ostoskadusta. Hotellissa on sauna ja kuntokeskus. Kaikissa hotellihuoneissa on LCD-tv ja hotellin asiakkaat saatav myös käyttää ilmaista Wi-Fi-yhteyttä. Hotellin henkilökunta palvelee 24 h ja ravintolasta saa venäläistä ja amerikkalaista ruokaa.

Katso lisätietoja tästä

Petro Palace Hotel

Petro Palace Hotel sijaitsee aivan Pietarin palatsiaukion ja Nevski Prospekt-kadun tuntumassa. Lisäksi Pietarin upeimmat kirkot sijaitsevat vain 300 metrin päässä hotellista. Neljän tähden hotellissa on sisäuima-allas ja kuntosali ja kaikissa huoneissa on taulu-tv ja ilmainen Wi-Fi-yhteys, sekä minibaari. Petro Palace Hotelissa on myös oma kylpylä, jossa on poreallas, sauna ja hierontapalveluja. Hotellin vastaanotto on auki 24 h.

Lisätiedot hotellista saat tästä

Original Sokos Hotel Olympia Garden

Sokos Hotel Olympia Garden sijaitsee Pietarin Olympia-puiston tuntumassa ja lyhyen kävelymatkan päässä Nevski Prospekt-ostoskadulta. Kaikissa huoneissa on televisio ja ilmainen Wi-Fi, sekä kylpytuotteita valmiina. Hotellissa on sauna ja kuntosali ja joka päivä tarjoillaan upea buffet-aamiainen. Hotellista saa kuljetuksen Pietarin lentokentälle.

Lisätiedot hotellista saat tästä

Park Inn by Radisson Pribaltiyskaya

Neljän tähden Park Inn Radisson Pribaltiyskaya sijaitsee hyvien yhteyksen päässä kaikista Pietari tärkeimmistä kohteista ja tarjoaa upeat näkymät Suomenlahdelle. Hotelli sijaitsee Waterville-vesipuiston vieressä, joten sopii erityisesti lapsiperheille. Asiakkailla on käytössään ilmainen Wi-Fi ja päivittäinen kuljetus Pietarin keskustaan. Hotelissa on kylpyläpalveluita ja joka aamu tarjoillaan buffet-aamiainen. Hotellin ravintolasta saa perinteistä venäläistä ruokaa.

Katso lisätietoa hotellista tästä

Halvat hotellit Pietari

Akyan Saint Petersburg

Edullinen kolmen tähden hotelli Akya Sain Petersburg sijaitsee hyvällä paikalla Pietarin keskustassa 7 minuutin kävelymatkan päässä rautatieasemalta ja Pietarin teatteri- ja museokohteista. Huoneissa on satelliittikanavilla varustettu taulu-tv ja ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen ilmaisen Wi-Fi-yhteyden. Hotelli tarjoaa myös matkatavarasäilytyksen ja mahdollisuuden ostaa mm. matka- ja pääsylippuja. Kaikki tärkeimmät kohteet ovat alle 30 min kävelymatkan päässä.

Hotellista saat lisätietoja tästä

The Library

The Library on kolmen tähden hotelli, joka sijaitsee Pietarin keskustassa aivan Iisakin kirkon tuntumassa. Eremitaasi-museo ja Nevski Prospekt-katu ovat molemmat viiden minuutin kävelymatkan päässä hotellista. Hotellihuoneissa on kaikissa ilmastointi ja ilmainen Wi-Fi. Hotelli läheisyydessä on useita ravintoloita ja kahviloita ja hotellin aulabaari on myös jatkuvasti asiakkaiden käytössä. Hotellista on hyvät kulkuyhteydet rautatieasemalle ja lentokentälle.

Lisätietoja saat tästä

Nevsky Breeze Hotel

Edullinen kolmen tähden Vesky Breeze Hotel sijaitsee aivan Pietarin keskustassa ja siitä on vain neljän minuutin matka esimerkiksi Iisakin kirkolle. Kaikissa huonessa on tarjolla tv ja ilmainen Wi-Fi-yhteys. Hotellissa tarjoillaan mannermainen aamiainen. Hotellin lähellä on useita ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia. Hotellin vastaanotto on auki 24 h ja tarjoaa mm. erilaisia retkipalveluita.

Katso lisätietoja hotellista

Katso kaikki Pietarin hotellit täältä