Tallinnan hotellit Top 10

Tallinnaan matkustaessa hotelli on hyvä varata ajoissa. Tallinnassa on runsaasti eri hotellivaihtoja eri tähtiluokituksilla. Hotelleja sijaitsee ympäri Tallinnaa lähellä tärkeimpiä nähtävyyksiä ja ostopaikkoja. Katso tästä parhaat hotellit Tallinnassa.

Tallinna Sokos Hotel VIru

Tallinna Sokos Hotel Viru

Luksushintaiset hotellit Tallinna

Hotel Telegraaf

Yleellinen 5 tähden hotelli Hotel Telegraaf sijaitsee vain 3 kilometrin päässä Tallinnan satamasta. Hotelli sijaitsee kävelyetäisyydellä lähimmistä kaupoista ja museoista. Hotellin jokaisessa huoneessa on ilmastointi, taulu-tv satelliittikanavilla ja oma kylpyhuone. Huonepalvelu palvelee 24 h. Hotellissa on myös ilmainen Wi-Fi, sisäuima-allas, sekä Elemis-kylpylä palveluineen. Tchaikovsky-ravintola tarjoaa venäläisiä ja ranskalaisia ruokia.

Katso lisätietoja tästä

Swissotel Tallinn

Swissotel Tallinn sijaitsee aivan Tallinnan keskustassa, 10 minuutin matkan päässä lentokentästä. Hotelli on hyvien kulkuyhteyksen päässä merkittävimmidtä nähtävyyksistä ja kaupoista. Hotellissa on ilmainen Wi-Fi ja jokaisessa huoneessa ilmastointi, sekä taulu-tv kaapelikanavilla. Hotellissa on kuntosali, kylpyläpalveluita ja sisäuima-allas. Hotellin ravintola-baari Horisontissa voi nauttia illallista ja erilaisia drinkkejä.

Katso hotellin tarkemmat tiedot tästä

Savoy Boutique Hotel

Viiden tähden Savoy Boutique Hotel sijaitsee kauniissa Vanhanssakaupungissa kävelymatkan päässä merkittävistä ostopaikoista ja nähtävyyksistä. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, minibaari, tallelokero ja taulu-tv. Hotellissa on myös ilmainen Wi-Fi-yhteys. Hotellissa tarjoillaan buffet-aamiainen ja ravintolasta saa sekä virolaisia että kansainvälisiä ruokia.

Katso lisää hotellista täältä

Keskihintaiset Tallinnan hotellit

Sokos Hotel Viru

Neljän tähden Sokos Hotel Viru sijaitsee otollisesti Tallinnan keskustassa aivan Viru-keskuksen tuntumassa. Hotellista on 100 metrin kävelymatka Vanhaankaupunkiin. Kaikissa huoneissa on taulu-tv, ilmastointi ja minibaari. Hotellsita löytyy useampi sauna palveluineen ja kauneushoitola. Muita palveluja ovat mm. pesula ja kausittain toimiva elokuvateatteri. Hotellissa on myös kaksi ravintolaa, baareja ja yökerho. Hotelli tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

Katso lisätietoja tästä

Tallink City Hotel

Tallink City Hotel sijaitsee aivan Vanhankaupungin tuntumassa ja siitä on 1-2 kilometriä sekä satamaan että rautatieasemalle. Hotellin huoneissa on satelliittikanavin varustettu tv-, ilmastointi, minibaari ja tallelokero. Hotellissa on myös saunapalvelut, kauneussalonki ja kansainvälisiä ruokia tarjoava ravintola, sekä baari ja yökerho. Hotellissa on ilmainen Wi-Fi-yhteys ja 24 h huonepalvelu.

Lisätietoja hotellista voit katsoa tästä

Radisson Blu Hotel Olümpia

Radisson Blu Hotel Olümpia on yksi Tallinnan tunnetuimmista hotelleista. Hotelli sijaitsee kilometrin säteellä Vanhastakaupungista ja siitä on lyhyt matka linja-autoasemalle ja Kalev Stadionille. Huoneissa on tallelokero ja kylpyhuoneissa sekä suihku että kylpyamme. Hotellissa on uima-allas, sauna ja kuntokeskus, sekä ravintola Senso, joka tarjoaa niin virolaisia kuin kansainvälisiäkin ruokia.

Katso lisää hotellista tästä

Halvat hotellit Tallinna

Park Inn by Radisson Central Tallinn

Park Inn by Radisson Central Tallinn on edullinen Vanhankaupungin läheisyydessä sijaitseva neljän tähden hotelli ja siitä on kävelymatka merkittävimpiin ostospaikkoihin. Huoneissa on kaapeli-tv ja ilmainen Wi-Fi-yhteys, sekä ilmastointi. Henkilökunta palvelee 24 h ja järjestää mm. pesula- ja säilytyspalveluita. Hotellissa on sauna ja kauneushoitola. Park Inn on myös panostanut erityisen paljon pyörätuoliasiakkaiden liikkuvuuteen.

Katso hotellista lisää täältä

Meriton Old Town Hotel

Meriton Old Town Hotel sijaitsee Vanhankaupungin rauhallisessa osassa vain alle 200 metrin päässä kauniista Pyhän Olavin kirkosta. Kolmen tähden hotelli tarjoaa edullista yöpymistä. Huoneissa on minibaari ja taulu-tv. Asiakkailla on ilmainen pääsy 15 minuutin matkan päässä sijaitsevaan Aqua & Sauna -keskukseen. Hotellin ravintola tarjoaa ainutlaatuisia ruokia venäläisestä keittiöstä. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h ja tarjoaa mm. tavarasäilytystä ja valuutanvaihtoa.

Katso lisätiedot täältä

City Hotel Portus

Kolmen tähden City Hotel Portus sijaitsee aivan Tallinnan matkustajasataman vieressä ja siitä pääsee Vanhaankaupunkiin kymmenessä minuutissa. Huoneissa on kaikissa satelliitti-tv ja hotellissa on ilmainen pysäköinti. Vastaanotto palvelee 24 h ja järjestää mm. matkatavarasäilytystä, sekä vuokraa polkupyöriä. Hotellissa on sauna ja ilmainen Wi-Fi-yhteys. Hotellin ravintola tarjoaa virolaista ruokaa.

Katso lisää hotellista tästä

Hotel Bern

Tallinnan Vanhassakaupungissa sijaitseva kolmen tähden Hotel Bern tarjoaa edullista majoitusta ilmastoiduissa huoneissa, joissa on taulu-tv ja minibaari. Hotelli sijaitsee 100 metrin säteellä Viru-keskuksesta. Alueella on lisäksi useita kauppoja, ravintoloita ja baareja. Hotellin henkilökunta palvelee 24 h ja hotellissa on tarjolla ilmainen Wi-Fi. Aamuisin tarjoillaan buffet-aamiainen.

Katso lisää tästä

Katso kaikki Tallinnan hotellit tästä ja tee varaus.