Tallinnan kylpylät

Yksi hyvä syy lähteä Tallinnaan ovat Tallinnan kylpylät. Koko Virossa on jo pitkät kylpyläperinteet ja pääkaupungissa tarjontaa riittää. Kaiken kaikkiaan Tallinnassa on noin viisitoista erilaista kylpylää, joista jokainen tarjoaa omia palveluitaan. On olemassa perinteisiä kylpylöitä, sekä uudentyyppisiä hyvinvointiin ja kauneuteen keskitttyviä vaihtoehtoja. Kylpylälomat sopivat niin koko perheelle kuin vaikka pariskunnalle tai yksin matkaajallekin.

Erilaisia vaihtoehtoja kaikille

tallinnan-kylpylat-kynttila

Tallinnan kylpylöihin voi lähteä pidemmäksi aikaa tai vain päiväksi. Jos kylpyläloma kiinnostaa, kannattaa tutustua kylpylähotellien tarjouksiin ja paketteihin, jotka sisältävät majoituksen, erilaisia hoitoja ja monesti myös ruokaa. Jos olet Tallinnassa vain nopealla päiväristeilyllä, voit mennä Day Spahan nauttimaan erilaisista hoidoista ja kylpyläpalveluista ilman majoitusta.

Yksi Tallinnan kylpylöiden suosioon vaikuttava tekijä on varmasti hinta. Tallinnassa kylpylähotellit ja day spat ovat nimittäin huomattavasti kotimaan vastaavia edullisempia. Tallinnassa voi kuitenkin luottaa osaavaan ja asianmukaiseen palveluun ja nauttia vaikka joka kerta erilaisista hoidoista.

Katso nämä Tallinnan kylpylätKalev Spa

Vanhassakaupungissa sijaitseva Kalev Spa on yksi kuuluisimmista ja suosituimmista kylpylöistä Tallinnassa. Kylpylässä on mahdollisuus rentouttaviin hoitoihin, sekä myös aktiivisempaan tekemiseen kuntokeskuksessa ja vesipuistossa, josta löytyy paljon kaikkea kivaa etenkin lapsille.

Aqua Spa

Keskustassa sataman tuntumassa sijaitseva Aqua Spa on erinomainen paikka tuoda pientä luksusta arkeen. Kylpylästä löytyy paljon erilaisia saunoja, mm. suomalaisia ja turkkilaisia vaihtoehtoja ja monta allasta. Erikoisuutena kylpylässä on merisuolavesiallas ja ympäri vuoden auki oleva ulkoilma-allas.

Harmonikuum

Harmonikuum on pieni ja viihtyisä day spa, joka on erikoistunut terveellisten ja ympäristöä kunnioittavien elämäntapojen vaalimiseen. Harmonikuumissa järjestetään erilaisia kursseja, joilla pääsee mm. valmistamaan ekologista kosmetiikkaa.

tallinnan-kylpylat-sukellus

Meriton Conference & Spa Hotel

Tämä on yksi Tallinnan suosituimmista kylpylähotelleista niin perheiden kuin liikematkalaistenkin keskuudessa. Hotellissa on erinomainen kuntosali ja runsaasti ryhmäliikuntatunteja. Tässä kylpylässä pääsee tutustumaan erilaisiin wellness spa -hoitoihin ja infrapunasaunaan.

Pirita Top Spa

Tämä kylpylä erottuu joukosta erikoisemman arkkitehtuurinsa vuoksi. Merenrannalla sijaitseva kylpylähotelli on erinomainen paikka rentoutumiseen. Tarjolla on upeita kauneushoitoja, erilaisia saunoja ja suolakammio.

Aloe Spa

Aloe Spa on pieni day spa, joka sijaitsee Tallinnan sataman lähistöllä, eli sopii hyvin esimerkiksi päiväristeilijöille. Tarjolla ovat erilaiset kauneus- ja kasvohoidot ja myös urheiluhierontaa, sekä muita erikoisuuksia.