Tukholman hotellit Top 10

Hotel Terminus

Hotel Terminus

Hotelli Tukholmaan kannattaa varata jo hyvissä ajoin ennen matkaa. Tukholmassa on useita hotelleja eri hintatasoissa ja niitä sijaitsee monipuolisesti ympäri Tukholmaa. Tukholman hotelleista pääsee kätevästi parhaimpien nähtävyyksien ja ostopaikkojen luokse. Katso tästä parhaat Tukholman hotellit.

Luksushintaiset hotellit Tukholmassa

Grand Hotel Stockholm

Yleellinen viiden tähden Grand Hotel Stockholm sijaitsee ihanteellisella sijainnilla lähellä kuninkaallista palatsia ja Gamla Stania. Huoneet ovat ilmastoituja ja äänieristettyjä ja niissä on LCD-televisio satelliittikanavilla. Hotellin yhteydessä on kaksi Michelin-ravintolaa. Hotellissa on myös upea kylpylä erilaisine palveluineen, sekä kuntosali. Hotellissa on 24 h huonepalvelu ja ilmainen Wi-Fi.

Katso lisää hotellista tästä

Hotel Rival

Neljän tähden Hotel Rival sijaitsee Tukholman Södermalmin kaupunginosassa vain kymmenen minuutin matkan päässä Vanhastakaupungista. Kaikissa hotellihuoneissa on taulu-tv ja blu-ray-soitin ja hotelli tarjoaa myös ilmaisen Wi-Fi-yhteyden. Teetä ja kahvia saa aulasta ilmaiseksi ja ravintola tarjoaa ruotsalaista ruokaa. Hotellin erikoisuus on huoneiden elokuvahenkinen sisustus.

Katso lisätietoja hotellista

Nobis Hotel

Nobis Hotel sijaitsee suositussa Normalmissa keskeisellä paikalla. Lähistöllä on paljon ostopaikkoja ja tekemistä, kuten teattereita. Hotelleissa on ilmastointi, sekä taulu-tv ja cd/dvd-soitin. Hotellin ravintolasta saa kausituotteista valmistettua italialaista ruokaa. Hotellissa on myös sauna ja kuntokeskus. Hotelli tarjoaa asiakkailleen ilmaisen Wi-Fin.

Katso lisätietoja tästä

Keskihintaiset Tukholman hotellit

Central Hotel

Kolmen tähden Central Hotel sijaitsee Tukholman keskustassa aivan rautatieaseman tuntumassa ja hyvien kulkuyhteyksien päässä tärkeimmistä nähtävyyksistä ja ostokohteista, kuten Drottninggatan-ostoskadusta. Huoneissa on taulu-tv ja lisäksi hotelli tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden. Hotellissa on buffet-aamiainen ja aulasta saa jatkuvasti ilmaista kahvia tai teetä.

Katso lisää hotellista täältä

Crystal Plaza Hotel

Crystal Plaza Hotel sijaitsee Östermalmin kaupunginosassa, josta on lyhyt matka tärkeimpiin Tukholman kohteisiin. Kaikissa hotellihuoneissa on kaapeli-tv ja minibaari. Hotelli tarjoaa myös ilmaisen Wi-Fi-yhteyden. Hotellissa on myös sauna ja kuntosali, sekä kiinalaista ja thaimalaaista ruokaa tarjoava Ming-ravintola. Tämä hotelli on varsinkin nuorison mieleen alueella sijaitsevien illanviettomahdollisuuksien vuoksi.

Katso lisää hotellista tästä

Hotel Terminus

Hotel Terminus sijaitsee mahtavalla sijainnilla rautatieasemaa vastapäätä ja hyvin lähellä Drottninggatan-ostoskatua. Hotellissa on ilmainen Wi-Fi-yhteys ja kaikissa huoneissa on tv, jossa on sekä kaapeli- että satelliittikanavat. Huoneisiin saa myös kahvinkeittimen pyynnöstä. Hotellissa on skandinaavista ruokaa tarjoava à la carte-ravintola ja asiakkailla on käytössään sauna ja poreallas.

Lisätietoja hotellista saat täältä

Hotel Tegnerlunden

Tegnerlunden sijaitsee hyvällä alueella Tukholman keskustassa lähellä Drottninggatania ja Tegnerlunden-puistoa. Hotellihuoneissa on tv ja hotelli tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden. Hotellissa on lisäksi viihtyisä kattoterassi ja joka aamu monipuolinen buffet-aamiainen. Tämä viihtyisä hotelli on alle kymmenen minuutin matkan päässä kaikista Tukholman tärkeimmistä kohteista.

Katso lisätiedot hotellista

Halvat hotellit Tukholma

Elite Hotel Adlon

Miellyttävä Elite Hotel Adlon sijaitsee kolmen minuutin kävelyn päässä suositulta ostoskadulta Drottninggatanilta ja Gamla Staniin pääsee myös kymmenessä minuutissa. Kaikissa huoneissa on kaapeli-tv, sekä vedenkeitin. Hotellissa tarjoillaan päivittäin ruotsalainen buffet-aamiainen ja hotellin aulabaarissa voi nauttia drinkkejä ja muita juomia.

Katso lisää hotellista tästä

HTL Kungsgatan

HTL Kungsgatan sijaitsee Tukholman keskustassa 100 metrin päässä Drottninggatan-ostoskadusta. Lähin metroasema on aivan vieressä. Hotellihuoneissa on taulu-tv ja säiltyslokero esimerkiksi kannettavalle tietokoneelle ja rahalle. Hotellin ravintolassa voi nauttia ruotsalaista ruokaa ja erilaisia juomia. HTL Kungssgatan on edullinen ja siisti majoitusvaihtoehto.

Katso hotellista lisää tästä

Rex Hotel

Rex Hotel sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Tukholman ydinkeskustasta. Viiden minuutin kävelymatkan päässä on suosittu Drottninggatan. Huoneissa on taulu-tv ja lattialämmitys ja hotelli tarjoaa myös ilmaisen Wi-Fi-yhteyden. Hotellin aulasta saa ilmaista kahvia ja teetä. Rex Hotel sijaitsee alueella, jossa on lukuisia hyviä ravintoloita ja erilaisia aktiviteetteja ja se on edullinen valinta.

Katso lisää hotellista

Katso kaikki Tukholman hotellit tästä ja varaa omasi heti