Eckerö Line 15 vuotta

Eckerö Line varustamo täyttää tänä vuonna 15 vuotta. Eckerö Line harjoittaa lauttaliikennettä Helsinki – Tallinna välillä M/S Nordlandia aluksellaan. Juhlan kunniaksi laivalla nähdään syyskuun aikana todellisia tähtiartisteja kuten Kari Vepsä, Anniina Mattila, Sami Saari, Meiju Suvas, Markku Aro, Annika Eklund sekä Topi Sorsakoski.

Eckerö Line kuuluu vuonna 1961 perustettuun Rederiaktiebolaget Eckerö konserniin. Konsernin muita yrityksiä ovat Eckerö Linjen (Eckerö – Grissleham), Ålandsresor (lomatuotteet kuten mökit ja hotellit, Ahvenanmaa),  Williams Buss (turistilinja-autoliikenne),  Birka Lines (risteilyjä Tukholmasta) ja Birka Cargo (tavaraliikenne).

Eckerö Linen nimi on vuosien saatossa tullut tutuksi suomalaisille. Erityisesti Eckerö Linen päiväristeilyt ovat olleet erittäin suosittu tapa pistäytyä Tallinnassa. Kaikille ei varmasti ole tuttua, että Eckerö on itseasssa Ahvenanmaalla sijaitseva pieni alle tuhannen asukkaan kunta. Eckerö Line tunnettiin aiemmin nimellä Eestin Linjat.

Risteily.info onnittelee 15-vuotiasta Eckerö Lineä!

Kommentoi »

(ei julkaista)

Huomioitavaa: Sivuston laadun tarkaamiseksi kommentit ilmestyvät, kun ylläpito on käynyt ne läpi. Kommentin uudelleenlähetys ei ole tarpeen.