Kristina Cruises risteilyt reilulla alennuksella

Kristina Cruises risteilyt ovat nyt saatavissa 250 euron alennuksella. Kristina Cruises -varustamo juhlistaa risteilyt aloittanutta M/S Katarina alusta reilulla tarjouksella.

Varustamon uusi lippulaiva M/S Kristina Katarina risteilee jatkossa Punaisellamerellä talvikautena 2010-2011. Risteily tarjoaa auringonlämmön lisäksi retkiä alueen Punaisenmeren historiallisiin kohteisiin. Laivalla on tarjolla monenlaista tekemistä. Hemmottelua, risteilyohjelmaa, hyvää ruokaa sekä erityisaktiviteettejä lapsille.

Risteily kattaa arabimaailman (Egypti ja Jordania) kiehtovan menneisyyden että esittelee Egyptin ja Jordanian nykypäivän elämää. Risteilyllä vieraillaan mm. seuraavissa kohteissa: Luxor (muinainen Theba), Kuninkaiden laakso, Petran kaupunki, Kairo sekä tietenkin pyramidit ja egyptiläinen museo.

Punainenmeri on lämmin ympäri vuoden. Talvikausinakin veden lämpötila pysyttelee +20 asteen yläpuolella. Meren suolapitoisuus ja merivirrat ovat synnyttäneet varsinaisen paratiisin. Punaisessa meressä on tavattu yli 200 korallityyppiä ja yli 1 1000 eri kalalajia. Sadunomaiset upeat koralliriutat ovatkin Punaisen meren tavaramerkki.

Lue lisää Kristina Cruises risteilyistä ja varaa tästä

Tarjous koskee Cristina Cruises Punaisenmeren Kierros -risteilyjä seuraavilla lähdöillä:
13.11, 20.11, 27.11, 4.12, 11.12 ja 18.12.2010.
(lähdöillä 13.11 ja 20.11 risteilytarjous koskee Cornelia – Nina hyttiluokkia, muilla lähdöillä hyttiluokkia Fanny – Kristina)

Tietoa Kristina Cruises risteilyistä ja varauspalvelu

Kommentoi »

(ei julkaista)

Huomioitavaa: Sivuston laadun tarkaamiseksi kommentit ilmestyvät, kun ylläpito on käynyt ne läpi. Kommentin uudelleenlähetys ei ole tarpeen.