Õllesummer-festivaali kutsuu Tallinnaan

Õllesummer-festivaali on Baltian suurin ulkoilmatapahtuma. Õllesummer esiintyjinä on yleensä muutama tunnettu kansainvälinen artisti sekä Viron pop, rock ja jazz musiikin huippunimet. Kuten tapahtuman nimestäkin voi päätellä, olutta ei ole unohdettu. Joka vuosi musiikkifestivaali kerää suuren joukon paikallisia ja kansainvälisiä vierailijoita nauttimaan Tallinnan kesästä.

Festivaali tarjoaa musiikin lisäksi mukavaa mukavaa ihmettelemistä. Virolaista kulttuuria, musiikkia, käsitöitä, tanssia sekä tietenkin ruokia esitellään festivaalialueella. Myös lapsille on tarjolla omaa ohjelmaa.

Õllesummer 2011 festivaali järjestetään 6-9.7.2011 Tallinnan laulukentällä. Sen pääesiintyjänä on The Cranberries yhtye. Lippuja tapahtumaan myydään Piletilevin myyntipisteissä,Statoilin huoltoasemilla ympäri Viroa ja festivaalialueen portilla. Õllesummer 2011 festivaalipassi maksaa 25 € ja yhden päivän lippu 10 €.

Lue lisää festivaalin sivustolta

Kommentoi »

(ei julkaista)

Huomioitavaa: Sivuston laadun tarkaamiseksi kommentit ilmestyvät, kun ylläpito on käynyt ne läpi. Kommentin uudelleenlähetys ei ole tarpeen.