Matkamessutarjoukset

Matkamessutarjoukset eli Matka 2013 -matkailumessujen tarjoukset kannattaa risteilyn ystävän hyödyntää tehokkaasti. Kokosimme matkatarjoukset samalle sivulle. Tarjolla on tarjouksia kaikilta laivayhtiöiltä.

Õllesummer-festivaali kutsuu Tallinnaan

Õllesummer-festivaali on Baltian suurin ulkoilmatapahtuma. Õllesummer esiintyjinä on yleensä muutama tunnettu kansainvälinen artisti sekä Viron pop, rock ja jazz musiikin huippunimet. Kuten tapahtuman nimestäkin voi päätellä, olutta ei ole unohdettu. Joka vuosi musiikkifestivaali kerää suuren joukon paikallisia ja kansainvälisiä vierailijoita nauttimaan Tallinnan kesästä.

Metallica-risteily Helsingistä Poriin toteutuu

Metallica risteily Helsingistä Tallinnan kautta Poriin Sonisphere-festivaaleille on saanut suuren suosion. FF Cruises Oy:n järjestämä risteily on 24.7 – 26.7.2009. Risteilyn järjestävä yritys on saanut niin paljon ennakkovarauksia, että risteily tulee toteutumaan. Risteilyaluksena toimii Tallink-varustamon M/S Baltic Princess.

Nordic Jet Line ei liikennöi kaudella 2009

Nordic Jet Line ei liikennöi Helsinki – Tallinna reittiä kaudella 2009. Reitillä liikennöi näin ollen tänä kesänä vain Tallink Silja, Viking Line, Eckerö Line ja Linda Line.