St. Peter Line Pietari-risteilyt ilman viisumia

St. Peter Line järjestää Pieteri-risteilyjä, joissa ei tarvita viisumia. Viisumivapaus säästää pitkän pennin ja helpottaa myös matkajärjestelyjä, sillä matkaan lähteminen on lähes yhtä helppoa kuin reissu etelänaapuriimme. Tarvitset vain passin mukaan.

Nordic Ferry Center myy St. Peter Line -lainayhtiön paketteja, joilla onnistuu Pietari-risteily ilman viisumia. Käytännössä risteily Pietariin voi olla korkeintaan 72 h pitkä, jotta risteily on viisumivapaa. Voit siis yöpyä halutessasi yöpyä pietarissa kaksi yötä.

Jotta voit lähteä Pietari-risteilylle ilman viisumia tarvitset seuraavat:

  • Passi, joka on voimassa vähintään 6 kk Pietariin saapumisen jälkeen
  • Shuttle-bussiin lippu. Kun varaat matkan Pietariin Nordic Ferry Center:iltä, niin varaa tämä hytinvrauksen yhteydessä.
  • Kun yövyt Pietarissa tarvitset myös ns. hotellivoucher-tositteen (hotellivoucher sisältää hotellin nimen sekä yhteystiedot, kaikkien matkustajien nimet ja majoitusajankohdat)

Pietarin risteilyä varatessa kannattaa huomioida, että pakollinen shuttle-bussilippu ja mahdollinen polttoainelisä tuovat hieman lisäkustannuksia. Silti risteilyn viisumivapaus on niin hyvä etu, että Pietarin risteily on erittäin houkutteleva vaihtoehto tutustua täynnä mahdollisuuksia olevaan ja monia kiinnostavia kohteita tarjoavaan Pietariin.

Lisätiedot ja varaukset Nordic Ferry Center:in sivustolta

Kommentoi »

(ei julkaista)

Huomioitavaa: Sivuston laadun tarkaamiseksi kommentit ilmestyvät, kun ylläpito on käynyt ne läpi. Kommentin uudelleenlähetys ei ole tarpeen.